Logo

Μεταγραφικό δημοσίευμα για άσο της ΑΕΚ

Νέο ρεπορτάζ συνδέει τον Τζέιμς Πενράις με την Ρέιντζερς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Record», η Ρέιντζερς είναι έτοιμη να αναθερμάνει το έντονο ενδιαφέρον της για τον αριστερό μπακ της Ένωσης, βλέποντας στο πρόσωπό του τη λύση για τα αμυντικά της προβλήματα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 27χρονος Σκωτσέζος αμυντικός εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο την ονειρική πρώτη του χρονιά στην Αθήνα. Μετά τη μεταγραφή ύψους 2 εκατομμυρίων λιρών από τη Χαρτς το περασμένο καλοκαίρι, ο Πενράις πανηγυρίζει ήδη την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος υπό τις οδηγίες του Μάρκο Νίκολιτς.

Το φλερτ των Σκωτσέζων με τον παίκτη της ΑΕΚ δεν είναι καινούργιο. Η Ρέιντζερς είχε κινηθεί για την απόκτησή του και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, όμως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν απορρίψει με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση τους, κρατώντας τον παίκτη στο ρόστερ για την τελική ευθεία του τίτλου.

Τώρα, με τον δανεισμό του Τζέιντεν Μεγκόμα να ολοκληρώνεται και τον παίκτη να επιστρέφει στην Μπρέντφορντ, η Ρέιντζερς στρέφεται ξανά στον μπακ της ΑΕΚ για να προσφέρει την απαιτούμενη ποιότητα και τον ανταγωνισμό στην αριστερή της πτέρυγα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter