Έσκασε η «βόμβα»: Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Γιαμπουσέλε!
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη διοίκηση της ΚΑΕ και θα πρέπει να λογίζεται μέλος του «πράσινου» ρόστερ!
Ο Γάλλος φόργουορντ-σέντερ ήταν σε προχωρημένες επαφές με το τριφύλλι τις τελευταίες ημέρες και απέμεναν κάποιες λεπτομέρειες να αποσαφηνιστούν, ώστε να προχωρήσει η συμφωνία.
Συγκεκριμένα, είχε κάποιες προτάσεις από το ΝΒΑ, τις οποίες εξέταζε, αλλά δεν ικανοποιούσαν απόλυτα τις απαιτήσεις του αγωνιστικά και οικονομικά.
Έτσι, αποφάσισε να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του διάρκειας τριών ετών και αυτό θα του αποφέρει το ποσό των 12 εκατ. ευρώ συνολικά.
Μάλιστα, οι «πράσινοι» θα πρέπει να δώσουν και 650 χιλιάδες ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη.
Έτσι, ο 30χρονος Γάλλος θα ολοκληρώσει τις διακοπές του και σε λίγες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.