«Συναγερμός» στην EuroLeague: Ελεύθερος ο Γιόνας Βαλαντσιούνας
Ο «κύβος ερρίφθη»! Οι Ντένβερ Νάγκετς αποφάσισαν να μην προσφέρουν στον Γιόνας Βαλαντσιούνας συμβόλαιο και ο Λιθουανός «γίγαντας» μένει ελεύθερος να διαπραγματευτεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως αναφέρει ο πάντα έγκριτος Μάικλ Σκότο.
Το τελευταίο διάστημα το όνομα του Βαλαντσιούνας συνδέθηκε με τους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι αναζητούσαν λύσεις να πλαισιώσουν τη front line τους. Ωστόσο οι «Λιμνάνθρωποι» κατέληξαν στην επιλογή του Κεβόν Λούνεϊ.
Πλέον ο πολύπειρος Λιθουανός γίγαντας είναι επίσημα ελεύθερος να διαπραγματευτεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάτι που αυτομάτως σημαίνει… συναγερμό στην Γηραιά Ήπειρο. Θυμίζουμε άλλωστε ότι ο Βαλαντσιούνας το περασμένο διάστημα σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να δέχθηκε τεράστια πρόταση από την Ζαλγκίρις Κάουνας για έναν πιθανό επαναπατρισμό του, ενώ πέρσι το καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.