Logo

Αντώνης Ηλιόπουλος: «Ο Μάριος Ηλιόπουλος θα κάνει την ΑΕΚ δυναστεία»

Ο Αντώνης Ηλιόπουλος, μιλώντας στην Πολιτιστική Λέσχη «Ένωσις Φίλων ΑΕΚ» μετά τη βράβευσή του, έκανε αναδρομή στις δύσκολες περιόδους του συλλόγου και αποθέωσε τον ξάδερφό του Μάριο Ηλιόπουλο.

Αναφέρθηκε σε περιστατικά του 2011 και του 2013, όταν η ΑΕΚ διοικούνταν από ανθρώπους που δεν είχαν σχέση με την ιδέα της ομάδας, και τόνισε ότι σήμερα έχουν αλλάξει τα πάντα.

«Ο άνθρωπος έχει τρέλα για την ΑΕΚ, ζει για το όραμά της. Αυτό που ζούμε δίπλα του είναι πρωτόγνωρο. Ό,τι του ζητάμε, το κάνει. Ο κόσμος είναι ο 12ος πραγματικός παίκτης. 30.000 κασκόλ, 30.000 σημαίες… Θυμηθήκαμε τις παλιές εποχές».

Και κάλεσε τους οπαδούς: «Σας ζητάω ένα πράγμα: να είστε δίπλα στον Μάριο Ηλιόπουλο. Είναι ο άνθρωπος που θα κάνει την ΑΕΚ δυναστεία. Μόνο ΑΕΚ».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter