Μίλησε με τους παίκτες ο Σιόντης – Διαβεβαιώσεις ότι δεν θα χάσουν χρήματα
Η κατάσταση που επικράτησε στον ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη εβδομάδα και η αβεβαιότητα που δημιουργήθηκε από τη δήλωση του Νίκου Σιόντη, ότι ενδεχομένως θα αποχωρούσε από την ομάδα, αν δεν βρισκόταν σημείο επαφής με τον ερασιτέχνη, ήταν λογικό να καλλιεργήσει ανησυχία και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν συνάντηση με τον Νίκο Σιόντη για να δουν τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα και να έχουν πληροφόρηση από τον ίδιο και όχι από δημοσιεύματα και ανακοινώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του super-fm.gr η συνάντηση αυτή έγινε και δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις στους παίκτες ότι δεν θα χάσουν τα χρήματα που δικαιούνται.
Άλλωστε, το νυν ρόστερ έχει ως τελευταία δυνατότητα με νομικές ενέργειες να εισπράξει χρήματα από την εγγυητική επιστολή της ομάδας, η οποία ήταν στις 150.000 ευρώ, ποσό που φτάνει και περισσεύει για να καλυφθούν τα δικά τους υπόλοιπα της φετινής σεζόν.
Οι «κυανόλευκοι» όλες αυτές τις μέρες προπονούνταν κανονικά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Γκούμα και κανένας παίκτης δεν έκανε κάποια κίνηση να ζητήσει να μείνει ελεύθερος καταθέτοντας προσφυγή. Όλοι έκαναν υπομονή να δουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και να ακούσουν πριν δράσουν και απ’ ό,τι φαίνεται καλύφθηκαν απ’ όσα άκουσαν.
Ο κ. Σιόντης συνεχίζει να δίνει έναν μεγάλο αγώνα για την εξασφάλιση χορηγιών, με τελευταίο «μαξιλαράκι» τα έσοδα της ΑΜΚΕ που είναι λίγο πάνω από τα 25.000 ευρώ αυτή τη στιγμή. Και το εντυπωσιακό είναι ότι ο κόσμος καθημερινά συνεισφέρει ποσά, ακόμα και τώρα που υπάρχει όλη αυτή η αβεβαιότητα, κάτι που δείχνει ότι δεν εγκαταλείπει την ομάδα στα δύσκολα.
Από εκεί και πέρα, αν βρεθούν κι άλλες χορηγίες θα είναι προς όφελος της ΠΑΕ, ώστε να κλείσει όσο το δυνατόν περισσότερες τρύπες και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον για να μπορέσει να βρεθεί επενδυτής στο μέλλον.
Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της σε αυτή τη μίνι διακοπή του πρωταθλήματος, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν την Τετάρτη ασκήσεις κυκλοφορίας και ταχύτητας στο πρόγραμμα τους, ενώ το τελείωμα είχε διπλά παιχνίδια τακτικής.
Ο Φιόγκμπε θα μπει τελικά στο κανονικό πρόγραμμα την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ στις προπονήσεις συμμετέχουν και οι επαγγελματίες παίκτες της Κ19 μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας Νέων.
Επόμενη προπόνηση την Πέμπτη στις 12.00, στο ΠΕΑΚΙ.
Το άρθρο Μίλησε με τους παίκτες ο Σιόντης – Διαβεβαιώσεις ότι δεν θα χάσουν χρήματα εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.











